Dobrodošli pri MAN TopUsed

Dobrodošli pri MAN TopUsed, mednarodni znamki rabljenih vozil družbe MAN Truck & Bus AG.

Prodajamo kakovostna, rabljena gospodarska vozila vseh znamk in vrst (tovorna vozila in avtobusi) v več kot 30 državah prek skupno 36 lastnih centrov MAN TopUsed. Poiščite in najdite svoje rabljeno tovorno vozilo ali avtobus povsem enostavno v našem edinstvenem iskalniku vozil in profitirajte od visoke kakovosti naših vozil.

Z veseljem vaše želeno vozilo dopolnimo z individualnimi servisnimi storitvami po meri, kot so npr. garancije za rabljena vozila, ki veljajo po vsej Evropi, individualne rešitve za financiranje, pogodbe za popravila in vzdrževanje po meri kot tudi prilagoditve vozil po željah stranke. Nadaljnje podrobnosti vam bodo z veseljem posredovali naši strokovnjaki MAN TopUsed v naših centrih MAN TopUsed.

Več informacij o centrih TopUsed najdete tukaj.

Vsako vozilo v naši zalogi dobro poznamo, je tehnično preverjeno in prejeli boste najboljšo kakovost po pošteni ceni. Kajti vemo, kaj potrebujete, poznamo vašo panogo ter vaše osebne zahteve. Veselimo se, da bomo lahko skupaj z vami poiskali vašo povsem individualno, celovito transportno rešitev.

Več o storitvah MAN TopUsed boste izvedeli pri storitvah MAN TopUsed.